Home 2019-11-30T12:00:30+01:00

Welkom op de website van Peer Sierbestrating.

Peer Sierbestrating heeft ruime ervaring op het gebied van sierbestrating en toebehoren. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service. Wij combineren het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van Peer Sierbestrating.

Peer Sierbestrating beschikt over deze uitgebreide webshop met vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u de stenen in het echt komen bewonderen? Dat kan. Wij beschikken over een uitgebreide showroom in Doetinchem. Ook kunt u inspiratie opdoen over formaten steen en hoe het beste bepaalde stenen te (laten) leggen. Een goed advies is goud waard.

Daarnaast beschikken wij over een compleet tuincentrum. Zo kunt u uw tuin helemaal compleet maken. Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan Peer Tuincentrum & Sierbestrating te Doetinchem.

 • Showroom in Doetinchem
 • Online gemak, offline service
 • Vanaf € 600,-  in de regio gratis thuisbezorgd
 • Uitsluitend topkwaliteit producten

Openingstijden

Voor het bezichtigen van onze showtuin of het afhalen van producten gelden de volgende openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag

08:00 tot 18:00 uur

Zaterdag:

09:00 tot 17:00 uur

Zondag 1, 8 & 15 December:

09:00 tot 17:00 uur

TOP AANBIEDINGEN
Bekijk al onze top aanbiedingen
Het laatste nieuws van
SIERBESTRATINGPEER.NL
 • Tuinbeurs Doetinchem 2019

Peer Sierbestrating aanwezig op de Tuinbeurs Doetinchem

2 februari 2019|Tags: |Reacties uitgeschakeld voor Peer Sierbestrating aanwezig op de Tuinbeurs Doetinchem

Op 15, 16 & 17 staat alweer de 7e editie van de grootste tuinbeurs [...]

 • Verwerken Sierbestrating

Bestraten, zo doe je dat! The movie

14 februari 2018|Reacties uitgeschakeld voor Bestraten, zo doe je dat! The movie

Op de tuinproffessional dagen is door enkele van onze leveranciers een handige film vertoont [...]

Redsun Presentatiefilm

31 oktober 2017|Reacties uitgeschakeld voor Redsun Presentatiefilm

Altijd al eens willen weten hoe uw tegels geproduceerd worden? Onderstaande presentatie  geeft een [...]

Bekijk het nieuwsarchief

Sierbestrating Peer: sierbestrating en toebehoren in Doetinchem

Sierbestrating in uw tuin

Een tuin is niet af zonder sierbestrating. Zoals de naam het al aangeeft is sierbestrating mooi en functioneel tegelijk. Sierbestrating Peer is hét verkooppunt van alle soorten (sier)bestrating als beton- en natuursteen, keramische tegels, gebakken materialen, grind, split en diverse onderhoudsproducten. Wilt u de stenen in het echt komen bewonderen? Dat kan. Wij beschikken over een uitgebreide showroom in Doetinchem. Ook kunt u inspiratie opdoen over formaten steen en hoe het beste bepaalde stenen te (laten) leggen. Een goed advies is goud waard.

(Sier)bestrating en toebehoren

Een belangrijke maar lastige keuze bij het (her)inrichten van uw tuin is de sierbestrating. Wij snappen als geen ander dat er een zeer groot aanbod is, dat het lastig maakt om te kiezen. Sierbestrating Peer biedt u een uitgebreid assortiment en aanverwante artikelen. Onder onze sierbestrating vindt u de benodigde materialen voor het realiseren van bijvoorbeeld een stoere oprit, een sfeervol terras of een speels grindpad. De tuin wordt tegenwoordig gezien als verlengstuk van de woning. Wij leveren sierbestrating van de beste merken en van de hoogste kwaliteit.

Over Sierbestrating Peer

We hebben bij Sierbestrating Peer ruime ervaring op het gebied van sierbestrating en toebehoren. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en service. Is er bijvoorbeeld iets niet juist door ons geleverd, dan komen wij altijd met een passende oplossing. Wij combineren het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van Sierbestrating Peer. Daarnaast hebben wij de beschikking over een compleet tuincentrum. Zo kunt u uw tuin helemaal compleet maken. Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan onze showroom in Doetinchem.

Ons assortiment

Met het assortiment van Sierbestrating Peer in Doetinchem kunt u altijd voor uw sierbestrating en toebehoren terecht. Ons assortiment bestaat onder meer uit de volgende categorieën.

 • Afvoergoten en putten
 • Gebakken bestrating
 • Keramische tegels
 • Split, grind en zand
 • Verlichting

Contact & Route
Auroraweg 5, 7007 GZ Doetinchem
+31 (0)3 14 – 34 32 30
info@sierbestratingpeer.nl